The All Day Dining Restaurant has been designed to be a light, breezy, textural and comfortable environment, making the most of the Western Australian climate and light. The interior echoes classical design but with a contemporary edge, blending styles with the use of bleached timbers, white marble and luxurious custom carpet, bespoke furniture and light fittings.

The planning allows patrons to experience both the theatre of the Active Kitchen as well as views to the alfresco dining area and the pool deck beyond; there is a blurring of the interior and exterior thresholds. The iconic dessert station creates a focal point on entry to the main dining area with an oversized chocolate fountain and extensive food display. Decorative screening in the main dining area provides more intimate dining zones within the overall space, with views remaining connected to maximise the external vistas and natural light.

This is a fresh, luxurious, contemporary space with decorative layering, echoing the colours of the outdoor area with soft gold tones and seafoam greens and blues.